• 11479
    "başkan adayı olmak için hayatınızı baştan düzenlemeniz gerekiyor. günlük hayatınızı, aile hayatınızı tekrar düzenlemeniz gerekiyor. bu işin ciddiyeti bunu gerektirir. ben daha önce aday olmuştum. adnan polat'ın tekrar devam ettiği seçimde bende adaydım. ama ben galatasaray kulübü bize nerede ihtiyaç duyarsa o görevi yerine getirmeye hazırım. bu yönetim kurulunda kimsenin benim savunmama ihtiyacım yok. gün gelir bize başkanlık görevi düşerse de o zaman aday da oluruz. kimseden çekinmeyiz"

    "bence anlayabildiğim kadarıyla sahanın komple değişmesi gerekecek. drenajla beraber değişmesi lazım. bu stat yapılırken bir değiş tokuş yapıldı. galatasaray'ın çatı için bir angajmanı var. g.saray bundan kaçmaz ve kaçamaz. ortada bir imza vardır. imzanın gereğinin yerine getirilmesi lazımdır. cluj maçında yağan yağış çok şiddetli olmayan bir yağmur değildi. gerçekçi olmak lazım. sahanın bozuk olmasının neden drenajdı."

    "türk futbolunun yapısal problemi. yöneticiler biraz sahneden çekilmesi lazım. g.saray adına hissiyatımı söylemem gerekirse biz tuzağa gelmeyiz. takım çıkar sahada futbolunu oynarlar. cevap sahada verilir. onun dışında tansiyonlar gereksiz yükseltiliyor. bunun kimseye faydası olmaz. sahnede olması gereken spordur. biz sporun heyecanını yaşamak istiyoruz. maçlarda rakip seyircininde olmasını istiyoruz tabi ancak bunun düzgün şekilde yapılması lazım. ünal aysal, aziz yıldırım'ı karşılaşmaya davet etti galiba yanlış hatırlamıyorsam. mütekabiliyete göre benim aziz yıldırım'ı davet etmem şık olmaz. o başkan seviyesindedir. onu davet edecek ünal aysal'dır. eminim o da muhakkak etmiştir."

    adnan öztürk
App Store'dan indirin Google Play'den alın