• 20
    93 doğumluyum. ailemde, akrabalarımda galatasaraylı olmadığı için galatasaraylı doğmadım. bana babam tarafından trabzonsporlu, annem tarafından fenerbahçeli olmam yönünden baskılar geliyordu. ben bu ikisini de sevmedim başka var mı diye sorduğumda beşiktaş cimbom deniyordu. bende cimbomun hep beşiktaş olduğunu düşünüyordum. sonra bir gün televizyonda 'şampiyon galatasaray' posteri yarın bla bla gazetede diye duydum ve anneme sordum 'galatasaray ne anne?' şeklinde. annemde o da trabzonspor gibi fenerbahçe gibi bir takım dedi. 'galatasaray' adı bana inanılmaz güzel gelmişti ve ben direkt tercihimi yaptım 'ben galatasaray'ı tutuyorum bundan sonra' dedim. (diğer sabah zorla gazetenin verdiği şampiyon galatasaray posterini de aldırmıştım.)

    bu bahsettiğin şampiyonluk 96-97 sezonu şampiyonluğudur, yani ben 4 yaşındayken.

    96/97 sezonu şampiyonluğunu hatırlayan ben (her ne kadar maçlardan bihaber olsamda), 97-98, 98-99 sezonu şampiyonluklarını hatırlamıyorum.

    99/00 ehh işte hayal meyal, uefa kupasını da aynı şekilde.

    süper kupa ve sonrasındaki 01-02, 05-06, 07-08, 11-12 şampiyonluklarını net bir biçimde gördüm, şahit oldum, doyasıya kutladım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın