resim
Nordin Amrabat
Takım:AEK Atina
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Fas
  • 1356
    takım icindeki en yaratici, en tehlikeli, en ne yapacagi belli olmayan futbolcumuzmus.

    yaraticiliktan kasit nedir cidden merak ettim. zira ben yarattigi bir tehlike uzun suredir hatirlamiyorum. ya da parmakla sayilacak kadar azdir toplasan. sutu olmayan, orta acamayan, top teknigi yuksek olmayan bir adama yaratici demek de bizim taraftara ozgu birsey sanirim. hiziyla 20-30 metre kosup sonra topu eline ayagina dolastirmak midir yaraticilik? nedir allahini seven izah etsin bana?

    tehlikeli konusunda hemfikirim. adam cidden cok tehlikeli. her an sacma sapan, şişirme bir geri pas atip gol yememize sebep olabilir. ya da oyun konsantrasyonunu kaybedip cok basit bir top hatasiyla da karsi takımı kontraya cikarabilir. ya da ne bileyim kademeye hic girmez adamlar bizim kanatta cirit oynar. baya tehlikeli olmus olur amrabat da o zaman.

    en ne yapacagi belli olmayan oyuncumuzmus. yoo. bence gayet belli. topu aldiginda önü bossa kosacak kosacak. karsisina cikan ilk adamda geri donecek. ortasahaya pas verecek. ya da sagina cekip cok kotu bir orta yapacak. gayet belli aslinda adamin ne yapacagi. riera bile bu adamdan cok cizgiye iniyor arkadas. siz neyi savunuyorsunuz halen?
App Store'dan indirin Google Play'den alın