• 197
    ben bu kadar haysiyetsiz ve şerefsiz, durmadan bel altı vurmaya çalışan, bünyesinde bir çok (u: ?)çocuğu barındıran, bu denli yanlı bir kanal daha görmedim.

    son canlarını yakan, kafalarını kurcalayan olaylar da şöyleymiş: fatih terim'in emre çolak'a küfür etmesi, cris'in penaltı noktasında bir şeyler yapıyor oluşu* ve de galatasaray'ın "uefa kupasını" kazanan takım olduğu için hala korunuyor olması.

    öncelikle cris'in penaltı noktasını sözde kazmasıyla başlayalım. eğer ki cris penaltı noktasını yer 6 adlı programdaki hanımefendilerin de dediği gibi kazmış olsaydı, bunun görüntüleri muhakkak lig tv tarafından bizlere ulaşırdı. olay cris'in verilen penaltıya bir anlık öfkesiyle penaltı noktasını bir saniyeliğine eşelemesinden ibaret. yani bahsedildiği gibi cris, bilica* gibi penaltı noktasından su çıkarmaya çalışmadı, muhtemelen penaltı noktasına da herhangi bir zarar vermedi, veremedi.*

    gelelim ikinci husus olan fatih terim'in emre çolak'a küfür etmesine. konuşan iki dalyarak* muhtemelen hayatlarında hiç futbol oynamadıklarından dolayı saha içinde, soyunma odalarında, antremanda olup bitenler hakkında hiç bir fikre sahip değiller. ben o edilen küfür gibi her maç en az 10 tanesini gösteririm teknik direktörlerin ettiği. hatta çok begendikleri ve sevdikleri aykut kocaman'ı fenerbahçe'nin yenildiği bir maç bir kamera 90 dakika habersiz yakından çeksin. bakalım neler diyormuş aykut hoca. burda demek istediğim aykut hoca küfür eder kesinlikle değil, bir hoca küfür eder, bu da çok doğal bir şeydir. çünkü o hoca, küfür ettiği oyuncuyla yatıp kalkmaktadır, ona kendisinin ondan istediği şeyleri sabah akşam anlatmaya çalışmaktadır ve o oyuncu da bunları yapamayınca doğal olarak tepki göstermektedir.

    he bir de "bizim küfür dağarcığımız yalnızca "lan", biz bilmeyiz küfürleri" diyen o şebek, gözünü kapatıp biraz düşünsün, taraftarlara küfür eden milli oyuncuları hatırlasın.

    tutturmuşlar bir galatasaray kollanıyor da kollanıyor. ! sene başı ne çabuk unutuldu, "fucking negro"'ya verilen 2 maçlık cezaya karşılık engin baytar'ın 11 maçlık cezasını hatırlar mısınız ? ya da çarşamba milli maç oynanmışken galatasaray'ın cuma lig maçı oynadığı ne çabuk unutuldu. böyle mi korunur bir takım, böyle mi bir takımın dosyalarının üstü kapatılıp ört bas edilir.

    üstü kapatılıp, ört bas edilen dosyaları sizler daha iyi bilirsiniz. 9 milyona transfer edilen oyuncunun apar topar yurtdışına satılma sebeplerini siz daha iyi bilirsiniz. büyük başkanınızın yediği her bir bok ortadayken ceza almamayı sizler daha iyi bilirsiniz.

    son olarak da "uefa kupası uefa kupası" diye bizler bağırmaz iken, kendimize daha büyük hedefler koymuş ona doğru ilerlemeye doğru çalışırken, siz ağzınıza sakız etmişsiniz bizim uefa kupamızı. nasıl bir aşağılık kompleksidir ki bu her geçen gün içinize oturmakta, canınızı acıtmaktadır.
    şimdi daha iyi anlıyorum o kupayı yalnızca galatasaray'ın almadığını, sizlerde aldınız*.

    sizler, sözde bizim "uefa kupası"nı unutamadığımızdan bahsediyorken, gidin hala yer 6 diye program yapın.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın