• 153
    ismail'i 6.5, tabata'yı 8 milyon euroya gönderip yerine lintz ve jorginho'yu getirmişlerdi 3 sene önce. lintz maç bile yapmadan gönderilmişti yanlış hatırlamıyorsam. geçen sene olcan'ı ve bu sene de dany'yi gönderdiler yerleri yine doldurulamadı. bir takım bu kadar kötü yönetilir ancak. bu sene umarım küme düşmezler.

    takımda yetenekli adam sayısı çok az bir kere. gaziantepspor gibi iyi ve köklü bir anadolu takımına yakışmayacak çok adam var. devre arası takviye şart ama yetmez. yazın büyük kısmını değiştirmeleri lazım kadronun. bir eskişehirspor'a bakıyorum, sivasspor'a bakıyorum, gençlerbirliği'ne, antalyaspor'a bakıyorum; müthiş kadroları var, tehlike yaratabilecek, skoru değiştirebilecek futbolculara sahipler. gaziantepspor'la karşılaştırdığımda takımın ne kadar vahim durumda olduğu ortaya çıkıyor.

    takımda ışık yok, umut yok resmen. sağ bek serdar kurtuluş var beğendiğim, bir de kaleci karcemarskas. böyle takım mı olur lan?! düşünsene gaziantepspor taraftarısın maça gidiyorsun, seni heyecanlandıran tek adam sağ bek serkan kurtuluş. sağ çizgiden götürüp orta, ver-kaç falan yapmazsa takım atak yapamayacak anasını satayım.

    umarım düzelirler. çatır çatır oynayan, büyük takımlara kök söktüren gaziantepspor'u özledim.

    düzeltme için bayrak adama teşekkürler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın