• 1293
    ürünlerinin kalitesine göre çok pahalı olduğu mağazamız. eyvallah hepimiz takımımızın ürünlerini taşımak isteriz fakat bu durumda insanın ne ürün alası ne de mağazaya giresi kalıyor. nike ürünleri dışında kalan ürünler gerçekten o fiyatları hak edecek türden değil. ki hak etsede alınacak türden değiller. türkiye şartlarında o fiyatları verip çoluğuna çocuğuna forma, atkı, tişört alamayacak insan sayısı küçümsenmeyecek kadar fazladır. herkes forma almak zorunda diyen insanların ya hiç çocuğu ya da ufak akrabası olmamış. tamam maksat takıma destek olmak fakat bu fiyatlar karşısında işportacıdan başka çare kalmıyor insanlara.

    ürünlerin fiyatlarını da geçtim. gerçekten insanın üzerine giyesi, sokağa çıkası gelmez o ürünleri gördükce. gerçekten nike tasarımları hariç store ürünlerinin ciddi bir şekilde tasarım sorunu var. kalitesini, fiyatını geçtim tasarımları kötü arkadaş.

    işin bir başka yönü de nike ürünlerinde. hadi kıydın paraya ayda yılda bir tane ürün alalım dedin. onlarda sıkıntılı. 45 tl tişörte para veriyorsun sözde takıma destek olucaksın. ilk yıkamada boyası dökülür, rengi solar osuruk gibi işler. hayır tişörtüde takım elbise gibi kuru temizlemeciye mi vericez anlamış değilim.

    bu konuda herkesin görüşü farklı olabilir tabkide kimisine göre ucuz kimisine göre çok kaliteli ürünlerimiz var. herkesin alım gücü bir değil. ancak fiyatlar ve ürün kalitesi bakımından cidden storelarda bir sıkntı yaşandığına inanıyorum. umarım en kısa zamanda yeni bir politika geliştirilir ve bu konuya bir çözüm bulunur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın