• 2
    aslolan galatasaray'dır buna hiçbirimizin karşı çıktığı yok ancak gözden kaçan birşeyi belirtmek istiyorum. hani şuformayı koysan ilk beşe oynar geyiği vardır ya heh bu o geyiğin şekil değiştirmiş hali... tabiki önemli olan galatasaray ancak galatasaray'ı galatasaray yapanlarda bünyesinde bulunan idareciler, sporcular, antrenör ve taraftarlardır.

    hoca birşey yapıyor, beğenmeyenler hemen kimseye kalmaz bu koltuk aslolan galatasaray'dır. kesinlikle görüşünüze katılıyorum ancak bu kadar kolay olmamalı bu takımın başındaki hocayı harcamak.

    oyuncumuz 3 hafta kötü oynuyor (u: - ki hergün iyi performans gösteremez hiçbir oyuncu...bugün messi ve ronaldo dahil bütün futbolcuların kötü günleri oluyor) hemen önce oyuncuyu gönderiyoruz sonra canımız acımasın, verilen paralar yada önceki maçlarda gösterdiği başarılı performans bize koymasın diye aslolan galatasaray'dır.

    sonuç itibariyle müsabakaları formalar, isimler, taraftarlar yada yöneticiler kazanmazlar. müsabakaları sporcular ve teknik heyetler kazanır. teknik heyetimiz ve sporcularımızda galatasaray'ın bir parçasıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın