resim
Gökhan Zan
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 1261
    27 kasım 2012 galatasaray balıkesirspor maçı sonrası hakkında tek bir entry bile girilmemiş olması büyük insafsızlık olan futbolcumuzdur.

    gökhan zan kimdir ? türkiye'nin bilmem kaç defa a milli olmuş beşiktaş'ta yıllarca görev yapmış sonrasında galatasaray'a gelmiş parlak kariyerine rağmen sesini çıkarmadan işini yapan forma verildiğinde elinden geleni sahaya veren 18'e bile alınmadığında ise sesini çıkarmadan problem yaratmadan çalışmasına devam eden oyuncusudur.

    asla ama asla cris'den kötü futbolcu değildir. asla ama asla atıl durumda bırakılmayı hakeden bir oyuncu değildir.

    topu oyuna iyi sokamıyor ama diyenlere fena sinirlenirim. topu oyuna iyi sokabilmek bir stoper için çok ekstra bir özelliktir. onun için ön liberolar var. top kullanma becerisi düşük stoperlerle oynamak zorundaysan al ayağındaki topu ön liberona ver dersin olur biter. her şey bir yana cris top cambazı mı ki gökhan zan'ın kadroya giremediği takımda süre alabiliyor.

    yazık gerçekten yazık. sakatlıklarından arındığını gözlemlediğim gökhan zan'dan yararlanmayan bir galatasaray futbol takımı yanlış yapmaktadır.

    dünya efendisi de bir adam arkadaş anlamıyorum gerçekten neden bu kadar geri planda tutuluyor kendisine hiç bir şekilde şans verilmiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın