• 1004
    bir dolu insanın hapis cezasına çarptırıldığı, cezaların havada uçuştuğu, bazı futbolcuların lisanslarının iptal edildiği, ama her nedense tüm bu olanların müsebbibi olan ahlaksız şerefsiz takımın ve onun başkanının yoluna devam ettiği, bir çok kişi hapis cezasına çarptırıldığı halde kimsenin cezaevinde olmadığı, benim şu ana kadar anlamadığım ve anlayacağımıda pek sanmadığım, sonunun nereye varacağını merak ettiğim tuhaf bir olaydır 2010 - 2011 sezonu futbolda şike soruşturması

    ülkemizin ne kadar boka battığını görmemiz için bulunmaz bir örnek, ne kadar pis bir ülkede yaşadığımızı anlamamız ve adalet adına bir şeyleri değiştirebilmemiz için karşımıza çıkmış büyük bir fırsattır. ama bizler hala anlamıyorsak neyin ne olduğunu ki anlamış gibi gözükmüyoruz; gerçekten böyle kokuşmuş bir düzenin parçası olmayı hakediyoruzdur.

    sözlükte ortaya atılan galatasarayın bundesligada oynama hayaliyle dalga geçmek yerine canımız kadar sevdiğimiz camiamızı gerçekten bu pis ortamdan nasıl kurtarabiliriz diye kafa yorsaydık, sürecin buraya geleceği besbelliyken zamanında adam gibi tepkiler verseydik, sağduyu bilmemne deyipte namuslu olan taraf olarak namussuzun sesinin bizden daha fazla çıkmasına izin vermeseydik, kısacası haksızlığın karşısında dursaydık bu gün ne aziz yıldırım dışarılarda gezerdi, ne şikeci fenerbahçe bu konumunda olurdu, ne emenikeler yüzsüz yüzsüz türkiyeye maç yapmaya gelebilirdi ne de diğerleri.

    suç bizde. bir toplumda iyiler, kötüler kadar cesaretli olmazsa o toplumun başına gelen hiç bir şey tesadüf olamaz. o toplum her şeyi yaşamayı hakeder.
App Store'dan indirin Google Play'den alın