resim
Onur Recep Kıvrak
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Kaleci
Yaş:36
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 210
    boyu kısa olduğu için eleştirilen milli kaleci. dünya'nın hiç bir yerinde yapılmayacak bir muhabbetin daha içindeyiz. insanlar birilerine sallamak amacıyla ne yapacaklarını şaşırdılar son zamanlarda. iyi kalecinin tanımını yapsın abi birisi bana. her kaleci gol yediği zaman bu şekilde saçma sapan nedenlerle eleştirilicek mi bu ülkede ?

    mondragon geldi adama kilolu dendi. cordoba geldi kısa dendi. muslera'ya eli küçük dendi. şimdi sırada onur var. neymiş boyu kısaymış da bilmem ne. dida dediğiniz insan brazilya gibi takımın kalesini yıllarca korumuş bir kaleci. adam her seferinde yan toplardaki zaafiyetinden bahseder durur. ama sorsanız çok iyi kalecidir. casillas deseniz şuan belki dünyanın en iyi kalecisi onunda boyuna sallanıyor, yan topları kötüymüş bilmem ne. e uzunuda aynı kısası da aynı nasıl olacak bu iş? reina dediğiniz insan yıllardır liverpool gibi bir takımın kalesinde dünyaları yedi, bir ton hata yaptı acaba hiç dendi mi boyu kısa? petr čech dediğin insan 1.96. sadece bize karşı yediği goller yeter bu ülkede asılmasına.

    bırakın bu işleri de biraz kendi topcunuzun arkasında durmayı öğrenin. trabzonsporda oynuyor olması dolayısıyla hadi eleştirdiniz eyvallahta bari bu şekilde eleştirmeyin insanları.
App Store'dan indirin Google Play'den alın