resim
Nordin Amrabat
Takım:AEK Atina
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Fas
  • 1314
    20 kasım 2012 galatasaray manchester united maçında mac boyu kendisine bagirdim. fatih hocaya 'cikar su adami ne olur artik hocam. yakicak basimizi. kanser olacagim' diye bagirdim. mactan sonra sanal aleme ve tvdeki spor yorumlarina bir baktim ki adam megersem süper oynamis. ben gorememisim sanirim. benim izledigim amrabat mac boyu her an bir bombanin altina imza atabilecek, defansta pozisyon almaktan bir haber bir adamdi o macta oysaki.

    burda bir de kendisine zeki futbolcu falan yazilmis. bu adam zekiyse ben harcaniyorum bu memlekette. 20 kasım 2012 galatasaray manchester united maçında bam diye attigi bir geri pas var ki birak zekiyi kus kadar beyni olan adam atmaz o pasi. semihi ne zor durumlarda birakti. az kalsın gol yiyorduk.

    diyelim ki bu bir maclik oldu. bir anlik hataydi. peki 24 kasım 2012 elazığspor galatasaray maçında attigi geri pas neydi? ortasahada aman aman bir baskinin olmadigi durumda topu kendi sahamiza dogru sisirmek nedir arkadas? bu nasil bir zeka?

    kendisini halen hic begenmiyorum. yardiriyormus. yardiriyor da ne oluyor arkadasim? 20 kasım 2012 galatasaray manchester united maçında hangi yardirdigi atak ciddi bir pozisyon oldu? hepsinde son anda eline ayagina dolastirdi topu. yanlis tercihler yapti.

    takım oyunundan cidden uzak. zeka desen pek yok. cok iyi calim atiyor diyorduk onu da pek goremiyoruz bize geldiginden beri. hucumda cogu tercihi yanlis. yer yer cok basit top hatalari yapiyor. savunmada pozisyon almayi hic bilmiyor. 24 kasım 2012 elazığspor galatasaray maçında riera ilk yarida mahvoldu bu adam yüzünden.

    begenen neyini begeniyor ben anlamadim. koyunun olmadigi yerde abdurrahman celebi durumu iste. öküz alirdik bu paralara öküz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın