• 472
    galatasaray'ın bundesliga'ya geçmesi başlığı bir moderatör tarafından silindikten hemen sonra yine bir başka moderatör tarafından üstelik henüz daha galatasaray sözlük moderasyonu başlığında moderasyona sallamalar başlamadan - hızlı davrandık, mutluyuz - yeniden başlık olarak sözlükteki yerini almıştır.

    öncelikle belirtmekte fayda var ki, ilk entry'de geçen "şu an kaynağını bulamadığım ancak geçen sezon resmi olarak dfb'den teklif geldiğine dair haberlerin medya'da yeraldığı olaydır." cümlesindeki kaynak belirtilmiş olsa idi zaten kimsenin bu başlığı silmesi mümkün değildi ancak herhangi bir kaynak olmadığından moderatör tarafından silinmiş oldu.

    şimdi, galatasaray'ın bundesliga'ya geçmesi içinde bulunan "bundesliga'ya" kelimesini değişken olarak kabul eder ve bu değişkene dünya üzerindeki tüm profesyonel futbol liglerini atadığımız zaman; "galatasaray'ın 'değişken = profesyonel lig adı' geçmesi" şeklinde kaç başlık türetilebileceği konusunu sevgili dostlarımıza bırakmak isterim ben şahsen.

    söz konusu başlığın özeli haricinde genel olarak sözlükle ilgili bir memnuniyetsizlik durumu söz konusu, eyvallah. düzeltelim istiyoruz şimdi bakalım, görelim. işte somut örnek ortada. silen mi hatalı, geri yükleyen mi? buna nasıl karar veririz bilmiyorum. gidip anket açayım bari, belki faydası olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın