• 108
    formula 1'de bile doğuştan takım tuttuğunu iddia edenlerin hakkında konuşmaması lazım. dünyada takım tutmanın iki türü vardır:

    1) yerel takımın: futbolcusuna, rengine, stadına, formasına bakmadan tuttuğun; doğuştan gelen takımın. takımı sevdiğin için formasını, renklerini, futbolcularını, stadını seversin. bir tanedir.

    2) yabancı takımlar: sevdiğin bir sporcu aracılığıyla seversin. bunu inkar etmenin alemi yok. şimdi ben miami heat'i tutuyorum. niye tutuyorum? alonzo mourning yüzünden, tim hardaway yüzünden. bu onlar gidince miami'yi bırakacağım demek değildir ama başlangıcı öyledir, direkt olarak sporcuya duyulan sevgidendir. şimdi biri çıkıp ben doğuştan miamiliyim derse götümle gülerim. ya zo miamili yapmıştır, ya mr. crossover, ya flash, ya da king. başka bir çeşidi yok yani.

    gelelim schumi'ye. schumacher formula 1'in tarihinin tartışmasız en başarılı pilotu. ayrıca kendisinin 2012 brezilya gp yaptığı hareketten sonra kendisini kalpten silmek saçmalık olur. yıllar önce de tam tersi oldu. o zaman niye silmediniz kalpten?
App Store'dan indirin Google Play'den alın