• 51
    maçı internet üzerinden izliyordum, görüntü sürekli takılıyor, donuyor, pozisyonları kaçırıyordum. en sonunda görüntüyü kaybettim ve maçı da izleyemedim. 1-2 dakika sonra twitter'da emre çolak'a yazılanlardan golü yediğimizi düşündüm. hemen canlı skor sitesine baktım ve skor henüz 0-1'di. sonradan anladığım üzere hakem aleyhimize penaltı vermiş ve muslera'yı da kırmızı kartla oyun dışına göndermişti. o dakikaya kadar da gerek yekta'nın bomboş pozisyonda topu umut'a vermemesi, emre'nin yakaladığı pozisyonu yanlış kullanması, gerekse cris'in adamını sürekli kaçırması ve kalemizde pozisyonlar vermemiz ile golü yiyeceğimiz endişesi ile diken üstündeydik hepimiz. penaltı noktasının gösterilmesi ve muslera'nın atılması da endişelerimizin bir an için haklı çıkacağını düşündürmüştü.

    twitter'da yazılanlar kaleye melo'nun geçeceğini söylüyordu ve elimle maçı izleyebilecek bir görüntü olmaması nedeni ile ben de totem yapmaya karar vermiştim. maçı izlemiyordum, penaltı kullanılana ve maç bitene kadar da herhangi bir yerden takip etmeyecektim. yalnızca melo'ya doğru yönü göstermesi ve ona yardımcı olması için allah'a sonu gelmez dualar ettim. otomatiğe bağlamıştım, 3-4 dakika o şekilde kalakalmıştım. sonrasında ekranda beliren "48 new tweets" uyarısını gördüm. basmamla birlikte dualarımın da kabul olduğunu anlamıştım.

    atlanmaması gereken bir nokta da ligde oynadığımız son mersin ve karabükspor maçlarında kötü, etkisiz, bilinçsiz oynayan takımımıza, melo'nun penaltıyı kurtarmasının ciddi motivasyon ve konsantrasyon sağlayacağıdır. avrupa'da nispeten daha diri ve arzulu oynayan takımımıza süper lig maçları için de bir kıvılcım, bir mucize gerekliydi. o mucize de melo'nun ellerinden geldi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın