• 2
    (bkz: real madrid taraftarı)
    (bkz: chelsea taraftarı)
    (bkz: manu taraftarı)

    yukaridaki örnekler gözümde en geçerli örneklerdir ama bu gruba galatasaray taraftarı giremez.hadi bazıları girdi ama aklı başında, kafası çalışan galatasaray taraftarı bu muhabbeti yapmaz. alt yapı kontenjanı diye bir kavram oluştu sözlükte. altyapıdan gelen oyuncu başkan'ın amca oğullarından olduğu için gönderemiyoruz adamları :( bunu diyen adam ya oyuncuyu kıskanıyor bu takımda oynamasını hazmedemiyordur** yada kendisi daha yetenekliydi ama halısahadan öteye gidemedi :(

    bir başka sebepte bunu söyleyen taraftarın yaşı maksimum 7-8 olmalı.öyle olmalı ki bu takımın zamanında parasını veremediği için elinde oyuncu tutamadığını, hergün gazetelere maaşları zamanında yatırmadığı için manşet olduğunu, gazetelerde maaş ödemelerini yüksek gösterdiği için vergi kaçırdığı haberlerinin dolandığını görmemiş taraftardır. bizi aşağılıyor bu adam yaa falan diyeceksiniz ama haketmiyor değilsiniz yani...ulan kulübü hangi şeyh satın aldı da sen altyapıda oynayan oyuncuya burun kıvırıyorsun ?

    türkiye liginde sabri'den daha iyi veya aydın'dan daha iyi oyuncu vardı da biz mi almadık ? demek ki hocalar bu adamlarda birşeyler görüyor ki bu herifler hala sahada. hani hocalarda öyle yabana atılacak adamlar değil, rijkaard,fatih terim,feldkamp gibi adamlar..aykut kocaman,samet aybaba degil ki bu adamlar işi bilmiyor diyesin.

    birşeyleri eleştir, konu hakkında düşüncelerini söyle ona itirazımız yok...ama boş konuşma be evladım bokunu çıkarma...
App Store'dan indirin Google Play'den alın