• 82
    bu başlığı açan ve bu geyiği fırsat bilip hocayı eleştiren adam en fazla lise yıllarında okul takımında futbol,basketbol yada voleybol oynamış adamdır.

    profesyonel olarak bu işi yaptığında yaşanan stresten zerre haberi yok garibimin. ben 13 sene voleybol oynadım milli takımda görev yaptım maç içerisinde hocam bana veya arkadaşlarıma ara sıra küfürde etti ama hayata küsmedim :( o anlık sinirden olur böyle şeyler dedim sallamadım.* ramos ve mourinho diyalogu gibi olacak ama siz bu işi bizim gibi yapmadığınız için bilmezsiniz :( bu işlerde küfür de edilir bu ülkede hocalar oyuncularını da döver :( koçum benim şömine karşısında eskrim izleyerek büyüdü sanki :(

    voleybol temiz oyun ikili mücadele yok derler. bugün a takım seviyesinde aroma birinci liginde bile file altından edilen küfürün haddi hesabı yok paşam...uyan hadi geldik..

    hoş bunları hep fırat aydınus açtı başımıza. sen lan diyen adama kırmızı kart gösterirsen küfür eden hocayı* * aforoz ederler.*

    ama tabi işin şöyle bir yanı da var. sen ben ömrü hayatımda küfür etmedim fatih terim bana kötü örnek oluyor onun yüzünden küfür öğrendim ve sürekli ağzımdan kaçırıyorum diyorsan o iş değişir :( kıyamam sana..

    http://gss.gs/e7V

    http://gss.gs/t7S

    http://gss.gs/SGI
App Store'dan indirin Google Play'den alın