• 76
    tartışılması saçma olan şeydir. bunu tartışmak etik değildir. aralarındaki samimiyet o lafları kaldırır. bizi sadece kaderin nahoş tesadüfü sayesinde haberdar etmesi güzel olmadı o kadar.

    ancak yorumlara ve yorum yapanlara baktığımda genelde takımdaki oyuncuları ve teknik kadroyu savunanlar ve onlara küfür hakaret edildiğinde direnç gösterip diğer görüştekileri gömmeye çalışanlar şimdi oyuncuya küfredilmesini savunmuşlar... o garip :) oyunculara ve teknik kadroya eleştiri getiren ve hatta bazen hakaret etmekten imtina etmeyen bir kesimde çok elitist bir tavırla sahalarımızda * nasıl böyle bir küfür olur söyleminde bulunuyorlar.

    küfre ve hakarete burada ya da herhangi başka bir ortamda sonuna kadar karşı biri olarak şunu söylerim ki fatih hocanın emre ye yada takımdaki herhangi başka bir oyuncuya söylediği herhangi bir söz onların özelidir. bunu tartışmak ve ayıplamak abestir ve hatta küfürden beterdir. aile içinde olan olaya dışarıdan müdahale edilmez. bence bu başlık gereksizdir. saygılar sözlük
App Store'dan indirin Google Play'den alın