resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 2114
    sag ayagini alip munasip bir yerine sokmasini diledigim futbolcu. sag ayagi altindan mi, elmastan mi bilmiyorum ama vurmaya kiyamiyor. profesyonel futbolcusun anasini satayim. 24 kasım 2012 elazığspor galatasaray maçında 2 net pozisyonu var.

    1) aydin ceza sahasi icinde pas veriyor. emre kalenin onunde, penalti noktasinin hemen yaninda. onu bombos. hic defans oyuncusu yok. arkasinda ise ona dogru kosan elazigli bir oyuncu. sag ayagi ile sut cekse yuzde 80 gol. bir adip ileri girse ya elazigli arkadan penalti yapacak, ya da yine yuzde 90 gol atacak. zira ivesa kalenin sadece bir tarafini kapatmis, kotu pozisyon almis. diger taraf bombos. ama emre bey ne yapiyor? sag ayagi "uff" olacak diye kendi etrafinda donup topu sol ayagina cekiyor, sonrasinda ivesa pozisyonunu alip cikariyor.

    pozisyon: http://www.youtube.com/...v=ekHvlBPD2Oc#t=137s

    2) sabri top ile cikiyor, aydin'a birakiyor, uzak direkte emre bombos, aydin da gerektigi gibi emre'ye yuvarliyor. ivesa yine diger tarafta kalmis. emre cabuk davransa, ve yine sag ayagi "uff" olacak diye korkmasa ve sag ayagi ile vursa, ivesa yetisemeden o kocaman bosluktan topu aglarla bulusturacak. kendine mi guvenemedi? o zaman topu durdurup yine sag ayagi ile topu plase bir vurus ile uzak direge koyacak cunku ivesa zaten yerde olacak. iste bunlar hep beyin!

    pozisyon: http://www.youtube.com/...v=ekHvlBPD2Oc#t=196s

    emre'yi arda'ya benzetenler var. arda'yi sevmeyebilirsiniz ama en azindan arda akilliydi, zeki bir oyuncuydu. bunu atletico madrid'de daha da iyi goruyoruz. mesela arda'yi mlada boleslov macinda hatirlayin. henuz 19 yasinda, ilk defa ilk 11'de oynuyor galatasaray adina. defansi, kaleciyi nasil yatiriyordu yerlere? yil olmus 2013 neredeyse, ve arda hala rakip oyunculari yerlere yatiriyor, coban gibi otlatip evlerine yolluyor.

    http://www.youtube.com/...&feature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=hZlihLc8olI
    http://www.youtube.com/watch?v=_DJp7P_zB_A
App Store'dan indirin Google Play'den alın