• 33
    fatih terim'in içimizdekileri söylediği olaydır. o fatih terim düşmanlarının tabi ağzı sulandı bu işi görünce hemen saldırmaya başlicaklar. demem o ki, fatih terim'i fatih terim yapan onuda farklı kılan yada daha da açim, fatih terim'i anadolu hocalarından ayıran olaylardan biride bu zaten.

    yeri geldiğinde sövmesi, yeri geldiğinde soyunma odasında çay bardaklarını kırması* imparator yapan unsurlar zaten. engin baytarı'ı, melo'yu yönetmek, onları bir amaç uğruna birleştirmek kolay mı sanıyorsunuz amk ? kolay olsa bugün her fm oynayan teknik direktör olurdu her takıma ama olamıyor işte.

    yani demem o ki tabiki de kameralara yansıması hoş olmamıştır ama bunların yaşandığını bilmemeniz '' aa küfürmü çook ayııp :(( '' demeniz de sizin ayıbınız. hangi dünyada yaşıyorsunuz amk. bugün oyuncusuna küfür eden ilk hoca fatih terim değil son hoca da değil burası türkiye ve fatih terim adanalı ? emre boş kaleye o golü kaçırınca ve belkide bizi 3 puandan edince* '' yaa emrecim olur böyle şeyler her zaman gol olacak hali yok ya :))) '' diyecek hali yoktu ya ?

    ha üzüldüğüm tek nokta şimdi fatih terim düşmanları* na gün doğmuştur. gün sizin gününüzdür, saldırın ! ama unutmayın ki bugün gece yatarken yatakta '' lan şimdi bragayı yensek, sonra 2. turda bi malaga falan gelse çok süper olur çeyrek final garanti öle olursa aq '' diyorsan bunu söyleyebilmenin tek sebebi fatih terim bunuda unutma.
App Store'dan indirin Google Play'den alın