resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 2101
    orduspor maçından beri ciddi süre aldığı son 8 maçın 7sinde puan kaybettik. tek galibiyet cluj deplasmanı.

    neden ordu maçı? çünkü şifremizin çözüldüğü maç.

    ordu maçı ile başladık 30 dk= puan kaybı. ilk 11 başladığı eskişehir maçında 90, gençlerbirliği maçında 83 dakika, mersin maçında 76 dakika süre aldı ve puan kaybettik. karabük maçında 90 dakika süre aldı mağlup olduk. avrupaya gelince ilk 11 başladığı ve 77 dakika süre aldığı braga maçında mağlup olduk. içerde elmander'in sakatlanıp 50 dakika süre aldığı cluj maçında puan kaybettik. tek galibiyet cluj deplasmanı.

    içerde united maçı 80 dakika rahat rahat yayıla yayıla izlediğimiz maçı son 10 dakikada korkarak izlememize sebepti yaptığı hatalarla. bugünde elazığ deplasmanında 1-0dan sonra 10-0 olacak maç yekta, aydın, umut'un kaçırdıklarından sonra nerelere geldi. yüzde yüz 2 pozisyon harcadı en ufak bir üzüntü belirtisi yoktu.

    sonlara doğru oyuna girdiği kayseri ve ibb maçlarında olumsuz etki yaratmadı çok şükür zaten birinde 3lemiştik diğerinde öndeydik.

    çok eleştirik oldu ancak sezon başından beri tek sorunumuz bu çocuk arkadaş. lig o kadar zayıf ki beğenilmeyen 2 cris oynasa yine kazanırız. geçen sene ilk 11 deki 9 topçu direk hakan balta yarım yamalak katkı verirken kendisi sahte okey olarak sezonu tamamladı. bu sezon çoğu topçumuzdan verim alamadığımız maçlara bir de kendisi eklenince berbat bir ilk yarı performansı çıktı ortaya. tamam lideriz ama hepimiz biliyoruz ki şu an puan farkı minimum 5-6 puan olmalıydı. emre çolak koskoca sezon 2 maç çıkıp gol atacak diye sezonun piç edilme ihtimali canımı sıkıyor. kimse çıkıp shaqiri, tello, wellbeck demesin be abi. herkesten verim alınan bazı topçuların über verim verdiği takımlarda gençler sırıtmıyor ama bu çocuk bizim takımda olmaz be abi olmaz. zaten fatih terim kendisine neler saydı neler. umarım kredisi tükenmiştir çünkü florya'da şansı kendisi kadar hak eden birileri elbet vardır. benim eyyorlamam bu kadar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın