• 3
    tanım yapın, bilgi verin, nickaltında kavga etmeyin ve en önemlisi takımı eleştirirken adam gibi eleştirin, sevmediğiniz kişiyi yerin dibine hatta başka yerlere sokmayın. sevdiğiniz adamı eleştirenlere de saygı gösterin.

    bir troll bişey sallıyor 40 yazar ona laf yetiştiriyor. dışardan bu olaya bakan ne kadar salak var sözlükte diyor.

    trolllerin nick altına özellikle yazmayın adamlar zevk alıyor bundan.

    bi de şu göz göre göre troll lük yapan bey amcaları moderatörler atmak için ne bekliyor. adam küfretmedikçe kimseyi atmıyorsunuz( benim gördüğüm bu ) ama bir insana küfür etmekten daha iyi yollarda var, bu trollükler bunlardan biri ve bunun önüne geçilmeli.

    sözlüğün altyapısının iyileştirilmesi şart, facebook gibi her tıkladığımızda açılması lazım ki sözlükten nefret etmeyelim. maç zamanları aşırı kasılmalara yol açıyor ( eskisine nazaran iyi tabii ki haginin ellerine sağlık bu arada tekrardan ) . bu maç esnasında ki kasılmaları da önlersek ve birbirimize saygı gösterirsek sözlük daha iyi bir hale gelir.

    durduk yere herkes kötü derse zaten o sözlük kötü olur. sözlük gayet iyi

    yazarlar on butonunu kullanmayı unutmayın, hep ofsayt vermeye meyilli olmayın, az güzel yazmış birine on verin, bu insanları motive eder. lütfen verdiğiniz on sayısı ofsaytlardan fazla olsun.

    sorarım size böyle saygı duyulan bir aile ortamı hangi sözlükte var. ailelerde kavgalar olur ama aile ailedir ve asla yalnız bırakılmaz, sözlüğe değer verip sahip çıkalım.

    yazar alımlarında da artış yapsanız süper olur. okuyucular bu mesajım sizin içindi bilirim yazar olmamak ne demek =) öptüm sizi 6. nesil =)
App Store'dan indirin Google Play'den alın