• 182
    okumasiyla yazmasiyla ornek* yazar. diger cahil alacakaranlik kusagi yazarlarina okumayi, ogrenmeyi ogutlerken kendisinin cehaleti ortaya cikmistir. yasina(u: nedense yaslandikca artan bir dokunulmazlik var sozlukte. yonetim degil bahsettigim, kraldan cok kralcilar. 40 yasin uzerindekilere sacmalamak serbest gibi bir durum yok oysa ki. tabii ki bu sozum sadece malum 2 yazarla ilgili.) vurgu yapmak icin agdali konusmaya calismis sanirim ama olmamis. bu da gol degil.

    (bkz: #1098315)

    --- alıntı ---

    nus ile uslanmayanın hakkı tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir derler, ne de güzel derler.
    bir kez yazmıştım. okumaktan, öğrenmekten araştırmaktan iğrenen alacakaranlık kuşağı sakinleri için bir daha yazıyorum. bu adam milano'da fatih terim ile sohbet edecek kadar enternasyonal bir galatasaraylıdır. burada onun hakkında atıp tutanlar ise tribünlerden el salla diye bağırabilirler ancak imparatora.
    hakiki galatasaraylı büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden öperek bitiriyorum entryi.

    --- alıntı ---

    nusile uslanmayanin hakki tekdir mi? yok artik allahin hakki da uctur. nusne bir kere? nus kelimesinin ne anlama geldigini bilen varsa bir zahmet aciklasin. nus ile uslananin hakki cift midir? telefonla yardim hakkimiz var mi?

    dogrusu icin bkz:

    nush ile uslanmayani etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanin hakki kotektir.

    nush: nasihat
    tekdir: azar
    kotek: sopa

    sonuc: okumaktan, öğrenmekten araştırmaktan igrenmeyen abiler istiyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın