• 1366
    attığı başlıklar şahsım tarafından takıntı haline gelmiş sözde tarafsız spor oluşumu. söz konusu galatasaray ya da fenerbahçe ile ilgili önemli bir haber verilmesi gerektiği zaman özellikle bakıyorum ki ne başlık atmışlar.

    22.11.2012 tarihinde caner erkin ve aykut kocaman hakkında açıklana pfdk kararları sonrası istemsiz bir şekilde spor medyası ne başlık atmış diye bakayım dedim. aynen aktarıyorum.

    ligtv: "cezalar açıklandı"
    sporx: "işte pfdk'nın caner erkin ve aykut kocaman kararı"
    internethaber: "son dakika"
    maraton.com.tr: "son dakika, işte pfdk'nın caner erkin ve aykut kocaman kararı"
    fanatik: "fener'e şok ceza"
    fotospor: "pfdk'dan kocaman ve caner'e şok cezalar geldi"
    trtspor: haber girmemişler.
    ntvspor: "af yok ceza var!"

    bazı spor sitelerinin açıklanan kararlar sonrasında attıkları başlıklar bu şekilde. içlerinde ntvspor'un başlığı oldukça dikkat çekici. fenerbahçe dahil hiç kimse af beklemezken hangi ruh halinde olupta "af" bekliyor bu spor oluşumu anlamış değilim. cümle sonundaki ünlem işareti ise ayrı bir komik görünüyor. atar yapmış yine abiler! artık ne kadar büyük bir beklenti içerisinde oldularsa anlamış değilim. "af yok ceza var" cümlesi aynen şu şekilde yorumlasalar yanlış olmaz sanırım.

    "caner erkin ne yaptı ki, türkiye'de emre belözoğlu'ndan sonra futbol oynayan en sakin, en efendi, en mülayim futbolcu. kesinlikle küfür falan etmez caner. hatta bu caner öyle ki; bir insana "lan" diye hitap edebilir ama "lan" kelimesi türkçe'de "iyi, güzel, hoş" anlamında kullanılan bir teşekkür ifadesidir. yazıklar olsun pfdk, affedeceğin yere bir de ceza veriyorsun çok ayıp. aykut hocayı zaten hiç söylemeyelim. futbolun kuralları içinde teknik direktörlerin sahaya girmesi gayet normaldir. hatta öyle normaldir ki, maç sonrası yaptığınız açıklamalarda hakeme ağzınıza geleni söyleyebilirsiniz"

    başlığı atıp, içini yukarıda belirttiğim gibi doldurma cesareti gösterememişlerdir malesef! ne ilk ne de son olacak ama yazıklar olsun böyle spor kanalına da onların web sayfalarına da!

    düzeltme: imlâ
App Store'dan indirin Google Play'den alın