• 214
    fenerbahçe kongre üyelerinden ferit şahenk'in sahip olduğu doğuş yayın grubu'na ait bir kanal. yalnız tv programları ciddi şekilde kötü. dizileri ele alalım. muhteşem yüzyıl ve işler güçler'den başka elle tutulur dizisi yok. zaten bir çok diziyi de daha sezon başladıktan kısa bir süre sonra final ile sonlandırdılar. geriye ne kaldı? şampiyonlar ligi (iki haftaya bir) ve acun'un programları. ben aklı salim bir insanın acun'un programlarını izleyeceğini sanmıyorum. zaten acun'un ne derecede reyting ve para manyağı biri olduğunu düşünürsek, programlarının da o derece kötü olduğunu görebiliriz. kısacası sözüm meclisten dışarı ama acun'un programlarında beni izlemeye çekecek her hangi bir şey yok, iki üç tane şapşal bizlere gösteri sunmaya çalışıyor.

    bir yayın kanalının şampiyonlar ligi maçına bağlanma saati standarttır, yani 21:40. yani maçın başlamasına 5 dakika kala, ama star tv ne yaptı, biraz daha fazla para kazanayım, patronum kızmasın diye 20 kasım 2012 galatasaray machester united maçına 1 dakika kala bağlandı. yapılan bu terbiyesizlik bununla da sınırlı değil. maç içerisinde taraftarın sesini kısmaları bir yana, taraftarı hiç göstermedi bile. bakın ben fenerbahçe'nin limasol ve mönşengıladbah maçlarını da izledim. neredeyse her 5 dakikaya bir taraftarı gösterip, "işte fenerbahçe taraftarı", "şükrü saraçoğlu'nda karnaval havası" vs gibi zımbırtılarla çıktılar karşımıza.

    diyeceğim odur ki; star tv doğuş yayın grubuna geçtikten sonra ciddi ciddi kötü yönetilmeye başlandı. buna star tv'nin ambleminden yola çıkarak bile söyleyebiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın