• 181
    iyi yazardır. ya da belki de kötü yazardır. iyi galatasaraylı ya da kötü galatasaraylı da olabilir. ama bütün bunlar neden buradaki 15 yaş ortalamasındaki yazar arkadaşları bu derece ilgilendirsin anlamak zor.
    gerçek olan bir şey var ki o da halim abi' nin fatih terim'den pek haz etmediği. haz etmek zorunda da değil. herkes herkese saygı göstermek zorunda. galatasaraylı olmak için hagi'nin bile sevilme zorunluluğu yok. taarabt ya da türevi arkadaşların sevmek zorundasınız kardeşim saçmalıklarına ise hiç gerek yok.
    fatih terim'i seven, fatih terim'i sevendir. cihat arslan'ı seven cihat arslan'ı sevendir. dean saunders'i seven dean saunder'i sevendir. bu kadar net ve ayrıntısız.
    galatasaray'ı seven ise galatasaraylıdır. bunca insanın burada toplanmasının nedeni de, belki bu sözlüğün kurulma nedeni de galatasaray'ı seven galatasaraylılardır.
    bırakın halim abi fatih terim'i sevmesin. siz sevin kardeşim. ama babanız yaşındaki adama atıp tutmayın, galatasaray sevgisini fındık kadar beyninizle sorgulamayın.
    bir hacı dedem vardı allah rahmet eylesin hakan şükür her gol kaçırdığında en ağır küfürünü ederdi kahvede(en ağır küfürü deve idi. okkalı bir şekilde söylerdi ama). o hakan şükür'e küfrünü ederken hakan türkiye rekorlarını çoktan altüst etmişti bile. ama bu, hacı dedemin umrunda olmadı. galatasaray'ını bir golden eden adama tarihin en çok golünü atan adam bile olsa kredi vermedi hiçbir zaman. tarz meselesidir bunlar. sorgulanmaz. siz de sorgulamayın. iyidir halim abiniz. galatasaray'ı sever, destekler. önemli olan da budur, aması olmaz bu işlerin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın