• 212
    fenerbahçe yalakası doğuş grubuna geçtikten sonra şu yaptıkları şeyi yapacaklarından adım gibi emindim. sene başında trabzonspor ve fenerbahçe aynı anda aynı turda mücadele ederken trabzonspor'un maçlarını vermeyip fenerbahçe'nin tüm maçlarını veren bir kanaldan zaten ne bekliyorsunuz ki.

    fenerbahçenin maçı varsa dünyayı durdurup son dakikalar, canlı yayınlar, röportajlar yaparlar. galatasaray'ın maçı varsa "daya reklamı maç başlarken sadece maçı gösteririz..."

    bunun en büyük nedeni de zarar pahasına fenerbahçenin avrupa ligindeki tüm maçlarını yayınlıyor olmaları. sırf fenerbahçe para kazansın, fenerbahçe taraftarı da rahat etsin diye fenerbahçenin maçlarının tüm yayın haklarını satın aldılar. galatasaray'ın da 3 maçını anlaşma imzalayarak d-smart'a sattılar. kalan 3 maça da dayıyorlar reklamı.

    kızsanız hukuken yapabilecek hiçbirşey yok. adamlar hukuğa, kanuna göre özgürler istediklerini yaparlar. kendileri de yaptıkları fenerbahçe yalakalığının tamamen farkındalar ama eleştirsen "yok canım olur mu öyle şey" der salağa yatarlar. özellikle aziz yıldırım karşısındayken "yüzlerce sayfa tape okuduk hiçbirşey anlamadık" diyen fuat akdağ'ın spor müdürü olduğu ortamdan zaten başka ne bekliyorsun. aynı adam mehmet demirkol "tapeleri okuyunca utandım" dediğinde "haklısın" diyen adam. nabza göre şerbetçi, patron yalakası bir insan olduğu sırf burdan bile belli.

    2 gün önce 20 kasım 2012 galatasaray machester united maçını kazandığımızda özellikle kanal kanal dolaşıp baktım; bütün kanallar son dakika veriyordu, trtspor stada canlı bağlanmış coşkulu bir şekilde galatasaray'ın galibiyetini anlatıyordu ama star tv'de reklam, ntv'de haber, ntvspor'da da voleybol maçı vardı.

    aynı şekilde kendilerine ait ntvspor radyo'da da maçtan 1 gün sonra öğlen spor programı yapan adam 1 saat boyunca fırat aydınus'u konuştu, galatasaray'ın g'sini ağzına almadan da programı bitirdi. aynı adam galatasaray kaybettiğinde 1 saat boyunca galatasaray'ı eleştirmiş, cluj maçında şike safsatası ortaya atılınca da 1 saat "acaba galatasaray şike mi yaptı" tadında yorumlar yaparak programını bitirmiş bir adam.

    yani bu kanalın ait olduğu grubun ne mal olduğu ve neye hizmet ettiği zaten ortada. daha fazla da konuşmaya gerek yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın