resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 2067
    20 kasım 2012 galatasaray manchester united maçı'nda ne yeteneğine ne o bir türlü anlaşılmayan pozisyon bilgisine ne de üflesen yere yığılacak cansız vitaminsiz vücuduna ihtiyaç duyduğumuz oyuncu, gölge etmesin başka ihsan istemez!

    ben o her girdiğinde maçı bırakıyorsam ve bunu defalarca binlerce taraftar tıpkı benim gibi her türlü sosyal medyada dile getiriyorsa, kimse kusura bakmasın da, yok yetenekliymiş yok alt yapıdan çıkmış diye bu adamı kabul etmek zorunda değil kimse..

    20 kasım 2012 galatasaray manchester united maçı'nda yemin ederim girdikten sonra maçı bırakıp telefondan internette oyalandım, son on dakika geçsin bitsin maç diye..şurada bir tane yazar desin ki, hayır arkadaş insafsız önyargılı yaklaşıyorsun, emre çolak oyuna girdiğinde gol atacak, asist yapacak, orta sahayı toparlamayı bırak öyle pres yapacak ki, manchester bunalıp iyice kendi sahasına hapsolacak diye bekledik..fakat gel gör ki, bu aralar formsuz yoksa böyle bir beklentimiz var bu adamdan..ben de boynum kıldan ince susar otururum yerime..

    söyleyin allahaşkına hangi beklentiyle seyrediyorsunuz bu adamı? şampiyonlar ligini geçtim, türkiye'de ne beklersiniz formu en üst düzeyde bir emre'den? açıklayın da bilelim yahu neymiş bu yetenek!
App Store'dan indirin Google Play'den alın