resim
Luiz Adriano Souza da Silva
Takım:Internacional
Mevki:Santrfor
Yaş:37
Boy:1.84
Uyruk:Brezilya
  • 9
    son haftalarda (yani 20 kasim 2012 gününden önce gelen haftalarda; yani ben diyeyim 2 kasim 2012 ve 19 kasim 2012 arasi, sen de 12 eylül 2012 ve 23 ekim 2012 arasi de; hepsi olur) yükselen shaktara olan sempatimi sifirlamistir. nasil sifirlamistir: 20 kasım 2012 nordsjaellend shakthar donetsk maçında attigi cirkin gol ile. entrydeki zaman problemini halledik insallah.
    hele bu isde bir is vardi. kaybolun lan.

    edit: simdi tekrar izledim de... ulan ne kalitesiz pis adamlarmissiniz lan siz. takimindan kaptanindan lucescusuna. yürü git lan. saygi duydugum adamdin sen luce. onca senelik itibarini hic ettin lan. golden sonra birakir gibi yapiyorlar, cirkin birinin ellerini kaldirip kosmasiyla topu kapip piskin piskin devam oynuyorlar ya. insan olmayan organizmalara bak yahu. dogus'dan gelsin diycem de bunlarin babasi kim onu da bilmiyorum. türlerinin ilk örnegi mi ki bunlar acaba? babadan ogula nesil desen degil galiba ben ilk defa böyle bir terbiyesizlik görüyorum. sen o nordsjdhdjsland'i zaten yenerdin böyle bir harekete ne gerek var??? kücük hesaplarin adamiymissin luceee...onun icin senin takimin 10 sene sonra bu sahnede olmayacak ama cimbom olacak.

    kücük atesi söndürür esen rüzgarlar,
    büyük ates; rüzgar vurdukca parlar...
    bir rüzgarla silinip nice olur gidersiniz insallah bu sahneden.

    2.edit: entry de canlanmis oh miss. iste entry dedigin böyle olur. hem zamani ayari tam, hem küfür yok, namuslu terbiyeli bir sekilde derdini anlatmis yazar. ohohhh mis.
App Store'dan indirin Google Play'den alın