resim
Umut Bulut
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:41
Boy:1.84
Uyruk:Türkiye
  • 773
    ceza sahası içinde pozisyon alma ve golcülük sezgileri bakımından bence ülkedeki en iyi forvettir, hiç tartışmam. lakin rakip ceza sahasına doğru düzgün toplar gönderemeyince fatura bulut efendiye kesiliyor, yanlış... umut bulut golcülüğü %70 ceza sahası karambolü, kalanı da uzaktan şut başta olmak üzere diğer tip goller falan, tarz olarak bir nevi mario jardel gibi hani... misal burak yılmaz daha ziyade araya kaçma, dripling yapma golcüsü, ona da doğru düzgün pas atılmıyor, atılınca da golünü yazıyor zaten.

    umut'un bu sezon 11 maçta attığı 9 golün istisnasız tamamı zeka kokmaktadır ve yapılan son vuruş değil de orada bulunma bakımından oldukça değerlidir.

    orta saha ve defansta top gevelemek yerine rakip ceza sahasını gerçek anlamda ablukaya aldığımız vakit görün siz umut bulut'u ki yine güzel örnekler sundu kendisi bizlere aradan geçen bu sürede...

    http://www.soroscuaslanlar.com/...09/1006-0K7V9F0H.jpg

    evet çok dominant bir karakteri yok, işinde gücünde sessiz sakin bir adam ama fazla hafife alıyoruz bence kendisini... formunda ise uzaktan falan de fena zımbalıyor.

    (bkz: adam gibi adam)
App Store'dan indirin Google Play'den alın