resim
Kerim Frei Koyunlu
Takım:Manisa FK
Mevki:Sol Kanat
Yaş:30
Boy:1.71
Uyruk:Türkiye
  • 28
    dogru milli takimi secmistir. kerim secmeyecek, ozil secmeyecek.. kim sececek lan panpa? biliyorum hepsini teknik direktor veya beceriksiz federasyon harciyor ama sadece gurbetci oyunculari degil, kendi futbolcularimizi da harciyoruz. ornegin arda. 2008 disinda uluslararasi turnuvalarda yoktur, milli takim bazinda. ornegin selcuk inan. son yillarda cikis yapmis olsa da, burak yilmaz. simdi altlardan alper potuk, necip, soner aydogdu, muhammed demir, muhammed demirci, onur kivrak gibi oyuncular geliyor diyoruz. peki bu adamlar 3 buyuklerde ilk 11 oyuncusu olmadiktan sonra -ki olsa bile avrupa'da dogru durust bir basarimiz yok son yillarda- nasil piyasa yapacaklar?

    gecenlerde twitter hesabina baktim. kendi halinde efendi bir cocuga benziyor. yetenekli de. milli macta izledigimiz kadariyla stoch'un fiziklisi ve daha akillisi. o sercan saraer midir nedir o apaciden cok daha etkili oldu oynadigi az surede.

    not: su soyisim olayini bilen biri var mi? bu isvicre'de nasil oluyor arkadas bu isler? annesi fasli, babasi turk, yani kendisinin tahminimce hem fas, hem isvicre hem de turk vatandasligi var lakin bu soyisim nereden geliyor? yabanci kokenlilere ya da cifte vatandasliklari olanlara frei mi diyor bunlar? hain gibi bir sey olsa gerek. saka bir yana gercekten merak ettim cunku isvicre milli takiminda da birkac tane frei soyisimli futbolcu var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın