• 911
    ortam taraftarıdır, nabza göre şerbet insanlarıdır, takımıyla övünecek tek bir şey bulamayıp kendilerini reklam edendir. tezahüratta da dediği gibi önce yeter demirören deyip transferler gelince yetmez diyenlerdir.

    döneklikleri anlatmakla bitmeyenlerdir. 3 temmuz skandalında işlerin içinde kendi takımları olduğunu bildiklerinden yorganın altına girerek sessizce fenerbahçe'nin üstüne gidilişini izleyenlerdir. ancak utanmadan en ufak mevzuda tek bir delil dahi olmayan 8-0'ları anlatıp ağlayanlardır.

    dünyanın en ağlak, en reklamcı, yüzsüz taraftarıdır. 94. dakika "zalad gelsin sizi kurtarsın" diye bağırıp 95. dakikada "bu maçı satanın anasını sikeyim" diyerek kendi futbolcularının maç sattığını savunacak kadar aşşağılıklardır.

    onlar için kaybetmek gurur kaynağı haline gelmiştir. çünkü her zaman kaybedenler ve kaybedecekler. onların için mağlup olmak onurlu bir iştir. mağlup oldularsa ya futbolcuları maçı satmıştır ya da karşıdaki takim şike yapmıştır.

    şu dünyada tek temiz takım varsa kendilerince beşiktaştır. sözde insancıl duruşları vardır, sosyal konularda duyarlı gözüküp alenen tribünlerde, resmi yayın organlarından ırkçılık yapanlardır.

    rakiplerin bestelerini bolca çalıp rakiplerini beste çalmakla suçlayanlardır. rakip futbolcuyu emek hırsızı diye suçlayıp kendi emek hırsızlarını aklamaya çalışanlardır. onlarca şike mevzusuna tek bir tepki koymayandır ancak futbol dışı her konuyu tribünde reklam yapandır.

    daha ne kadar devam edebilirim bilemiyorum ama ardı arkası gelmiyor bu çelişki ve döneklik dolu dünyalarının. kendi küçük dünyalarının en büyük kahramanlarıdır. onları kimse siklemez ama onlar dünyayı çevrelerinde dönüyor sanarlar.

    yazıyı nasıl bitirsem bilemedim bari son cümle şike kardeşleri fenerbahçelilerin bestesinden gelsin: "beşiktaşı tutanın ben aklını sikeyim"
App Store'dan indirin Google Play'den alın