• 302
    cauet arkadasa ben de tesekkürlerimi sunuyorum. ellerine saglik ugrastigi icin. grupdan cikamadim. gerci son macimi oynayamadim ama cikamamam büyük olasilikti. lille'le nereye cikiyon yav.
    ama hayyam arkadasa da yüklenmemek lazim, zira turnuva baslamadan önce ben de ayni fikirdeydim. ama kurallar geregi kuradan cikan takimla ikimiz de oynadik. herkese tesekkürler. gerci birisine bayern'in agzina 2 senedir sican dortmund cikiyor, digerine bayern'in cogalttigi lille ama konu o degil **. kurallari bastan belirledik basa gelen cekilir.
    ama ''bu bir oyun'' diye hayyam kardese kizmak yersiz, cünkü kendisi de zaten ''bu bir oyun'' diyerek herkes istedigi takimla oynasin gibi bir öneride bulunmustur diye düsünüyorum. oyun iste, iyi oynayan kazanir.
    herkese tesekkürler.
    bir dahaki sefere; allah izin verirse yilbasi öncesi gibi düsünüyorum; herkesin galatasarayi alacagi bir turnuva organize etmeyi düsünüyorum. düsüncelerinizi ve katilma ihtimallerinizi simdiden bir mesaj atarsiniz ona göre benim de bir fikrim olur fifadaslarim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın