• 24
    7 kasım 2012 cfr cluj galatasaray maçında beni bağırlarına basan, daha önce hiç tanışmadığım ve bundan sonra da pek azıyla tekrar karşılaşabileceğim galatasaray sevdalıları..

    bu adamların galatasaraylılıklarından şüpheniz olmasın..

    budapeşte havaalanına indiğimde, aynı havaalanına inen ultraslan belçika tayfasıyla karşılaştım.. gurbetçi şivesi ve çocuk heyecanlarıyla o kadar içtendiler ki anlatamam..

    cluj'a vardığımda ilk olarak ultraslan avusturya tayfayla tanıştım.. kortej eşliğinde biralarımızı içtik, yemek yemeye gittik.. adını bile bilmediğiniz adamlar sizi "bu da bizim kardeşimiz" diye diğerlerine tanıştırıyorlar..

    adını vermem doğru mu değil mi bilemediğimden, tam olarak yazmıyorum ultraslan avrupa sorumlusunu, ama bilen bilir; i.b.

    bu kadar mı sıcak ve içten davranır bir tribün lideri.. herkes abisi gibi karşıladı adamı..

    ben başta neyle karşılaşacağımı bilemediğimden şüpheliyim, ama tanıştıktan sonra anladım ki, böyle tribün liderleri de varmış..
    tevazu ve sıcak kanlılık..

    nitekim, gurbetçi kardeşlerimiz ve zamanı gelen erasmus öğrencisi galatasaraylılardan oluşan bu oluşum, emin olun ne rant tanıyor, ne adam kayırma..

    romanyalı polisler 1 taraftarımızı göz altına almak istediğinde, peşinden koşup polise ayar veren 400-500 kişiden bahsediyorum..
    "almalarına izin vermeyin" diyor liderler..

    ekliyorlar kaçan bazı taraftarları görünce;
    "ya mevzu çıkarmayın; ya da mevzu çıkınca kaçmayın"!
App Store'dan indirin Google Play'den alın