• 20
    (bkz: harry kewell the wizard of oz)
    (bkz: baros fanları)
    (bkz: bir hata oluştu)

    bu üç sebep yüzünden bir dönem tarayıcımdan bu sözlük'ü yer imlerinden bile kaldırdım ki hala eklemedim. neyse bu önemli değil.

    sözlüğün hata vermesiyle kaç tane yazım güme gitti. dönüp tekrar yazacak da azimli bir adam değilim. okuduğum kadarıyla diğer yazarlar da bundan epey şikayetçi. son kaç hafta veya aydır -artık ne kadar oldu bilmiyorum- sözlüğe girmiyordum. dün girdim ve bugün de dahil bununla karşılaşmadım. sanırım düzeltmişler. düzeltilmediyse de onunla karşılaşmadım henüz. yakında beni bulur nasılsa.

    baros fanlarını nasıl genelleyeceğimi bulamadım. bu yazarlar genelde baros fanboyu olan, peynir ekmek yerine baros ile kafayı sıyıran adamlar. belki de çocukturlar bilemem ki büyük ihtimal öyledir. ha iyi günde pek yazmazlar bunlar. çünkü galatasaray'ın iyi gitmesi pek işlerine gitmiyor. kötü günlerde döşerler her şeyi. galatasaray forması giyen herkese hakaret, terime "eleştirmek yasak mı kardeşim" giriş cümlesiyle bir fenerlinin bile etmeyeceği ağır laflar kıt akılla espriler şakalar. bu, beni ve benim gibi düşünen yazarları sözlükten soğutuyor. burada o amaçsız boş insanları okuyacağıma ekşi'dekileri okurum daha iyi diye düşünerek ekşi'de yazıp ekşi'yi okuyorum. en azından orada yazanların "galatasaraylı" olmadığını bildiğimden hoş karşılayabiliyorum. sözlük eğer bu tür şeylere önlem almak yerine otu boku silmekle kafayı yoracaksa lütfen sözlüğe kayıt olurkenki "galatasaraylı olma zorunluluğu"nu kaldırsın.

    harry kewell the wizard of oz... sözlükten soğutan nedenlerin başında geliyor. bir gün sözlüğe girdiğimde çöpümün sarı yanmadığını mesaj hanemin de yeşil yanmadığını görsem şaşıracağım. başka ne iş yaptığını bilmem. sanırım tek görevi "entry silmek". yararlı bir şey yaptığını sanıyorsa da yanlış yolda. sözlüğe yazar olmadan önce hep imrenirdim "ne kadar güzel bir yer ben de yazar olsam keşke" diye... şansıma tüküreyim ki ben yazar olduktan sonra bu adam mod ekibine girdi ve baros fanboyları hortladı(baros kadro dışı kaldı falan filan). sadece ben şikayetçi olsam yine eyvallah ama herkes şikayetçi. herkes bu denli şikayetçiyken yani işletme mantığıyla söylersek, müşteri seni istemezse veya şikayetçiyse iyi satış yapamazsın, zarardasın. fakat bu moderasyon tam tersini düşünüyor olmalı. canları sağolsun. yarın öbür gün buranın seviyesi yerlerde yazarlar da başka sözlüklerde olursa o zaman belki düşünürler bir şeyleri. yanlış anlaşılmasın iyi bir yazar olduğumu iddaa etmiyorum. sadece gözlemlerim.

    bu sebeplerledir ki en az entry 2012'de girilmiş diye düşünmekteyim ben.

    not: bu entry her an moderasyon tarafından silinebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın