• 1347
    maça* saatler kala şahsım tarafından yine nasibini alacak spor kanalı. arkadaş anlamadığım şey; nedir galatasaray'dan alıp veremediğiniz? şimdi düşünün ki avrupa'nın 1 numaralı kupasında bir türk takımının maça çıkmasına saatler var, sizin web sayfanızda bu takımın haberi 4. haber olarak geçiyor.
    1. haber canlı yayınlanan bir voleybol maçı. hadi bunu anlayabilirim. bu voleybol maçını yayınlamak için para ödemiş ve reklam gelirleri vs vs..
    2. haber bir tenis maçının sonucu ballandırılmış. biri birine şans tanımamış, acayip yenmiş falan felan.
    3. haber beşiktaş artık maçlara bedava biletli seyirci almayacakmış. çok mu önemli yani beşiktaş'ın bedava biletli seyircileri? haberi vermişsiniz madem siz inanıyor musunuz o maçlara bedava bilet bulupta girenleri olmayacağına?
    4. haber galatasaray'ın 11'i belli oldu. yuh artık, 11 belli olalı neredeyse 3 saat oluyor, yani bu maç öncesi hiçbir şey olmuyor mu arkadaş? galatasaray'lı herhangi bir yönetici, eski futbolcu, kulüp çalışanı ne demiş maçla ilgili? maç öncesi şehirdeki atmosfer nasıl, maç saatinde hava nasıl, rakip takımdaki durumlar nasıl? iki kelime bir şey yazmak bu kadar mı zor? sanki spor kanalı değil yaban tv mübarek. ayrıca takımımızın bir haberini verirken neden cümle sonuna ünlem işreti koyuluyor anlamış değilim. sanki atarlı atarlı konuşup cümleyi kestirip atmak gibi. galatasaray'ın ilk 11'i belli oldu!
    5. haber malum bir beden eğitimi dersi hocası...

    edit: dakikalar geçmeden ilk haber yapmışlar * ilahi ntvspor!
App Store'dan indirin Google Play'den alın