• 5580
    isteyenin istediği yorumu yapıp, isteyenin de istediği kişiye sallayıp eleştirebileceği sözlük. bu konuda hepimiz hemfikiriz fakat o ilk zamanlardaki seviyeli, birbirlerinin görüşüne "öyle de olabilir ama ben böyle düşünüyorum" temalı cevapların verildiği ortam kaybolup gitti.

    eskiden doğru ne biliyorduk; "galatasaray" başka doğru yoktu ama şimdi galatasaray'ın başarısı galatasaray'ın önünde oldu. başarısız olduğumuzda en kötü hakemlere sallarken şimdi oynayan, oynamayan oyunculara, yönetime, teknik ekibe, çalışanlara, herkese sallar olduk. 2-3 sezon önce avrupa maçına çıkarken forvetimiz mehmet batdal'dı, ölmüş nonda ile idare ediyorduk ve arda'yı uzun süre forvet oynattık. şimdi ise gol kaçırdı diye kendi forvetimizi eleştiriyoruz. her vurduğu gol olan forvet arıyor kral hazretlerimiz. ya da şampiyonlar liginde galibiyet alamadık diye fatih terim'i eleştiriyoruz. bizi şampiyonlar ligine seneler sonra fatih terim'in getirdiğini unutuyoruz. birazcık oturup bu kişilerin hangi arma için hizmet ettiklerini bence düşünmemiz gerekiyor.

    benim derdim sözlükte tartışma olmaması değil fakat saygıdan artık eser yok. bu çok can sıkıcı. bunun önüne geçilemez ama bazı önlemler alınmazsa artık yavaş yavaş iş çığrından çıkıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın