• 175
    yer 6 isimli programlarında şöyle bir rezilliğe imza attıkları söylenen karşı kıyının televizyon safsatası.

    --- alıntı ---

    herkes kendine yakişani yapar !!
    durmak yok, çirkinleşmeye devam edin !!

    şikeden hüküm yiyen sayin başkanlari aziz yildirim'in paralı askerlerinin topluluğu olan karaktersizler topluluğu "fb tv" isimli televizyon kanalı yeni baslamis oldugu "yer 6" isimli program ile klübümüz galatasaray'a hakaretler ve saldırıda bulunmaktadir.

    yayını sunmakta olan iki tane ebeveynleri belli olmayan insan; galatasaray'ın yapmis oldugu sermaye arttirimini, son şampiyonlar ligi macımızda yaşanan zemin sorununu ve fatih terim'in aciklamalarini, 2006 denizli klübünün başkanına kadar sacma sacma konulara girip, takımımıza laf sokma cabaları altındadirlar.

    "şikeden hüküm yiyen sayin başkanlari aziz yildirim'in paralı askerliğini yapan bu karaktersizler takımımıza zarar verme acisindan cirkinlesebilecekleri seviyeleri göstererek bir kez daha ne kadar şerefsiz, karaktersiz, aciz bir klüp ve taraftar olduklarını göstermişlerdir.

    şike'den hüküm yiyen sayın aziz yildirim'in kendi taraftarlarının aykut kocamana olan sinirini, kendi parali askerleri ile galatasaray'a karşı bu tarz cirkinlesme, karalama programları yaparak yok etmeye calismasi, taraftarlarinin bakış açısını aykut kocamandan alip galatasaray'a yöneltme cabasını gülerek izlemekteyiz..

    --- alıntı ---

    kaynak: http://www.facebook.com/YenilmezArmada
App Store'dan indirin Google Play'den alın