2012-13 UEFA Şampiyonlar Ligi 4.Hafta Maçı
21:45 Dr. Constantin Radulescu Stadium
1 - 3
  • 24
    uefa avrupa ligi'ne kaltılmak için tamam mı devam mı maçı.

    biraz gerçekçi bakmak gerekirse şahsen braga'yı geçeceğimize pek ihtimal vermiyorum. hem ligde çok iyi bir konumdalar* hem de şu ana kadarki tüm maçlarında* iyi oynadılar. oturmuş bir takım görüntüsündeler. zaten en başta bu gruptan çıkmak kolay değil, en azından 3. olup yola devam etmeliyiz dedim. bu sonuç başarısızlık olmaz bana göre.

    maça geçecek olursak, 23 ekim 2012 galatasaray cfr cluj maçında izlediğimiz üzere rakibimiz çok zayıf. antalyaspor ayarında bir takım görüntüsündeler. yine de o yağmurlu maç ölçü olmayabilir. adamların tek kozu kontra atağa hızlı çıkmaktı ve sahanın göle dönüşmesiyle bu yolları tamamen tıkanmış oldu. buldukları şans golüyle bizi zor durumda bıraktılar. o havada savunmak hücum etmekten daha kolay hale geldi. neticede kendi ellerimizle puan verdik. bu maçta muhtemelen daha çok hücumu düşünecekler, üzerimize daha çok gelmeye çalışacaklar. oyuncularımızın yavaş yavaş şampiyonlar ligi'ne alışmaya başladıklarını düşünüyorum ya da düşünmek istiyorum.

    kazanmak zorundayız diye şuursuzca yüklenip arkada gereksiz boşluklar vermeyelim. şanssız bir takımız her şekilde gol yiyoruz. onlar atamazsa biz atıyoruz kendi kalemize o yüzden savunma güvenliğini bırakmayalım. gerekirse son yarım saat risk alırız. çünkü bu maçta da cluj öne geçerse işimiz çok zorlaşır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın