resim
Hamit Altıntop
Görev:Sportif Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 1730
    kendisi duygusal bir futbolcudur. duygularıyla hareket eder. bu demek değildir ki bu adam profesyonel değildir. alasıdır. şu an takımdaki en profesyonel birkaç oyuncumuzdan biridir. performans olarak istediğimiz düzeyde değildir. bir değil birkaç nedene bağlayabiliriz bunları; en başta hamit altıntop kulübümüze real madrid'ten gelmiştir. orada oynadığı mevki itibari ile rakipleri sergio ramos'tur, angel di maria'dır xavi alonso'dur. dolayısı ile koca bir sezon çok da maç yapamadan transfer olmuştur. gelmek istediğim nokta şu: maç kondisyonu. istediğiniz kadar antreman yapın, kondisyon yükleyin ama müsabakalara çıkmadan o kondisyonu yakalamanız imkansız. (bkz: felipe melo)

    ikinci etkene gelecek olursak; yazımın başında belirtmiştim. hamit altıntop duygusal bir oyuncudur. ve bu tip oyuncular iyi performans gösteremediği zamanlar tribünlerin tepkisinden çekinerek kırılgan olurlar. kaldı ki hamit'in şu an o psikoloji içinde olduğunu biliyoruz.

    hamit kendi kapasitesinin farkında, biz de onun ne kadar değerli olduğunun bilincindeyiz. burada ihtiyacımız olan tek şey zamandır. hamit bu takımın en profesyonel, en büyük kariyere sahip oyuncusudur. liderlik vasıflarına sahiptir. kolay değil koskoca bir sezon sakatlık, formsuzluk ve maç eksiği ile gelen büyük bir eksiği kapatmak.

    biz inanıyoruz ki hamit taraftarın beklentisinin farkında, ne kadar büyük bir kulüpte oynadığının farkında, herşeyin farkında. ancak hamit'in de bizim de tek ihtiyacımız olan şey zamandır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın