• 21
    sivas deplasmanında 2 pas yapamayan, tel tel dökülen bir takımın, bir hafta sonra, sahaya çıkan kadro üzerinde hiç değişiklik yapılmadan kayserispor gibi ligin en sağlam savunmalarından birine sahip bir takımı 4 golle yenmiş olması açısından düşündürücü maçtır.

    oyuncuların birlik olup teknik direktörü sabote etmesi konusundaki tartışmalara artık yeni bir veri eklenmiştir. bu sabotajı hak etmiştir veya etmemiştir, etiktir veya değildir, konuşulur, tartışılır.
    ancak gol kabızı bir takımdan 3 yiyip , 1 hafta sonra , gole oruçlu bir takıma 4 atmak, çok da olağan bir durum değildir.

    bu olayların gündemindeki ersun yanal'ın, daha önceki takımlarında da, benzer form çöküşleri yaşandığını da hatırlamakta fayda var. günahı boynuna ama sanırım bu hocaya 6-7 ay dayanabiliyor oyuncular. artık ne yapıyorsa, nasıl davranıyorsa, bir süre sonra tüm kadro yaka silkiyor ve meşhur çöküş, iflah olmamak üzere başlıyor. çekip gittikten sonra herkes rahatlıyor, "oh" çekiyor, kendine geliyor. çok ilginç. araştırmak lazım.

    tabii; "paraları(teşvik primi) ankaragücü kampında kendi ellerimle dağıttım" diyen bir adama müstehak, o ayrı konu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın