• 21
    (bkz: kral öldü yaşasın yeni kral)

    (u: karsilastirmaya yardimci olmak bakimindan biraz bilgi vereyim. wikipedia'daki istatistikler dogru diye varsayiyorum)milan baros 2008 yilinda bize geldiginden beri 5 sezonda* toplam 48 gol atmis. bu 48 golun 20'sini ilk geldigi sezon* atmis ve gol krali olmus zaten. yani kalan 4 sezonda* toplamda sadece 28 gol atmis. attigi gol sayisi her sene dusuyor. sakatti, cezaliydi, kadro disiydi falan gibi gerekceler one surulebilir ama neticede alinan verime bakmak lazim. elimizdeki istatistik bu.

    burak yilmaz ise baros'un esip gurledigi 2008-2009 sezonunda henuz onemli bir futbolcu degil. daha kendi takiminin ilk 11 oyuncusu bile degil. az sure alabilen bir futbolcu. yalniz seneler icerisinde yukselen bir grafigi var. oyle ki baros'un son 4 sezonda attigi gol sayisinin tamamindan 5 fazlasini sadece gecen sezon atti. baros'un turkiye super lig kariyerinde attigi toplam gol sayisinin 4 fazlasini sadece son iki sezonda atmis. o yuzden burak'i hafife almamak lazim.

    bu sezon 9 macta 6 golu bulunan burak yilmaz yetersiz diye elestiriliyor. milan baros fatih terim oncesi 2010-2011 sezonunun tamaminda 9 gol atmis. fatih terim'li 2011-2012 sezonunun tamaminda 8 gol atmis. yahu merak ettim baktim simdi herkesin dalga gectigi daniel guiza bile turkiye'de oynadigi iki sezonda 11'erden toplam 22 gol atmis. tamam baros'u itin bi tarafina sokmaya gerek yok, kendisini seviyoruz ama kabul edelim ki baros devri kapandi. senede 10 gol atamayan forvet galatasaray'da (hem de yabanci kontenjanindan) oynayamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın