resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 1771
    kendisinin yerinde bir zamanlar oynayan hakan şükür'ü, biraz kafayı zorlayıp hatırlayabilenler, onun da aynı şeylerle eleştirildiğini bilirler. tonlarca gol atmasına rağmen, kaçırdıklarıyla saç baş yoldururdu hakan da. ona rağmen gol rekorlarını kıran bir adam oldu, ama çoğu adama da oldum olası yaranamadı. burak da malesef aynı tepkileri alıyor. bu bence doğru yolda gittiğinin, başarılı olduğunun kanıtıdır. kendisini fenerli gibi ölümüne eleştirenlere diyecek çok laf var da, faydası olur mu bilemiyorum.

    keşke dünya bu kadar evimize girmeseydi diyorum bunları gördükçe, adam istediği zaman barcelona, real madrid maçlarına erişebiliyor, haliyle de kötü örnek oluyor. falcao'yu, messi'yi görünce, aynısını benim takımımdaki adam da yapsın istiyor.. neymiş, kendini geliştiremezmiş. ulan bu adam, türk futbolunda resmen istisna yarattı, hepimizin görüp gördüğü en fazla kendini geliştiren futbolcu oldu. 3-4 yıl önce neydi, şimdi ne oldu, hatırlamıyorsunuz herhalde. keşke herkes burak kadar gelişme gösterse türk futbolunda, hayır eleştirirsin de, adam akıllı şeylerle eleştir. kendini yere atıyor de, yanlış koşular yapıyor, yanlış pas tercihleri yapıyor de, çok ofsaytta kalıyor de, ama en olmaz 2 şeyle, bitiriciliği ve kendini geliştirmesiyle eleştirince, komik oluyorsun..

    edit: sanırım bazı arkadaşlar eski trabzonlu gökhan ünal ile falan karıştıyor kendisini, onu aldık sanıyor, 1 saattir düşünüyorum, en mantıklı sebep bu geldi bu kadar saldırılmasına. ''burası galatasaray beyler'' diye bağırdıkça nihat doğan geliyor aklıma yemin ederim. duyan da burak'tan önce hep bitiriciliği süper forvetler vardı takımda sanacak, allah sabır versin burağa, ligde 9 haftada attığı 6 gol katkı olarak görülmedi çünkü taraftarının gözünde!
App Store'dan indirin Google Play'den alın