resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 1763
    galatasaray'da olmasından mutluluk duyduğum forvet oyuncusu.

    şimdi burada haklı eleştiriler var. top kontrolü zayıf. doğrudur. ofsayttan kaçmayı çoğu zaman beceremiyor o da doğrudur. teknik bir oyuncu değil ona da eyvallah.

    ama değerlendirilmesi gereken 3 önemli nokta var.

    1- bu beğenmeyip burun kıvırdığımız adam geçen sene 33 golle kral oldu bu ligde. bu sezon da aynen kaldığı yerden devam ediyor. trabzon'da sistem onun üzerine deniyordu şimdi sistem onun üzerine değil.
    2- yerli bir oyuncudan söz ediyoruz. ve bizim ligimizde yabancı kontenjanı denen bir şey var. bunun anlamı mümkün olduğunca yerli oyuncuları kullanmak zorundayız.
    3- belki karakter olarak çok uyumlu çok istenen tipte bir insan olmayabilir ama takımımızın yabancı olduğu bir oyuncu da değil. selçuk inan'ın kankası, umut bulut'un yıllardır partneri, diğer pek çok oyuncuyla da milli takımdan* arkadaş.

    demem o ki bizim bu ligde burak'a kesinlikle ihtiyacımız var. burak gibi fazla yetenekli olmayan, yalnızca belli başlı şeyleri iyi yapan bir oyuncunun leblebi gibi gol atması ligin kalitesizliğini gösterir. e biz de bu kalitesiz ligde mücadele ediyoruz zaten. he avrupa için yeterli midir o önemli bir soru işareti. demek ki avrupa için de yeterli bulundu kendisi ki yabancı bir forvete -eldeki milan baros dahil- gerek duyulmadı. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın