• 2648
    23 ekim 2012 galatasaray cfr cluj maçında kendisinden iyica igrendiren, simarikligin vefasizligin dibine vurmus olan topluluk.

    kimse kusura bakmasin artik aga. daha agirini yazardim da kendime hakim olmaya calisiyorum. 23 ekim 2012 galatasaray cfr cluj maçıni dogu ust tribununde izledim, stadta izlemez olaydim. yagmurda sirilsiklam oldugum icin, berabere kaldigimiz icin, islanip tekrar ruzgarda kurudugum icin ya da mac gununden beri hasta yattigim icin degil ha, yanlis anlasilmasin. sagimda, solumda, arkamda, onumde o kadar simarik o kadar futbol cahili o kadar sinir insanlar vvardi ki kavga etmemek icin zor tutuyor insan kendisini. kendim cok bir halt oldugumdan degil ha boyle soylemelerim. orta halli futbolu takip eden bir insanim sonucta.

    sadece sahit oldugum konusmalar o kadar igrendirdi ki beni bu sene bir daha maca gider miyim, bilmiyorum. gidersem kavga edebilitem cok yuksek cunku.

    dakika 15 onumdeki cocugun agzindan cikan laf; fatih hocaaa cikar su hamiti cikar, patladi iste gtumuzde ugrasma cikaar yedik kazigiii. daha dakika 15. hamit'in kanadi su dolu degilmis, sanki cok yapabilecegi birsey varmis gibi adamin ettigi laflara bak.

    bir digeri arkamdan; ulan 2 pas yapin be hep uzun top hep uzun top. dogru saha cok duzgun ya top mukemmel gidiyor ya sahada biz pas yapmiyoruz, uzun oynuyoruz.
    baska bitanesi kenarada burak yilmaz geldiginde; o burak'in ben diye basladi lafa. girip cikmadigi yeri kalmadi. ulan adam daha oyuna girmemis ya, ayiptir.

    oyuncusunu isliklayanlar mi istersin, yuh cekenler mi, ana avrat kufur edenler mi? ne ararsan vardi. daha 2 sene onceki halimizi hatirlamaz hale gelmis herkes. kume dusme potasina girmistik, anadolu takimlarinin taraftarlari bile bizim maclarda yapilan paslardan sonra oley cekiyorlardi beyler. 'cimbom kumeye' tezahuratlari yapiliyordu. herkes bir ruya takim havasina girmis kimse kusura bakmasin.

    bu mu arkadas taraftarlik? bu mu taakimina destek olmak? bu mu zor gunde yaninda olmak?

    ben o kadar para verdim, bilet, urun aldim paramin karsiligini istiyorum diyorsan bir dahaki sefere seni konsere ya da sinema filmine alalim. guzel bir secimle paranin karsiligini cok guzel alirsin. futbol maclarinda isler oyle yurumuyor cunku.
App Store'dan indirin Google Play'den alın