• 10
    kötü gün taraftarı vardır, ve her geçen gün değerleri daha çok anlaşılır!

    fenerbahçe yenilgisi sonrası, üzerinizde galatasaray formasıyla fakültenize gitmişsinizdir mesela, ve çevrenizdeki bir sürü fener formalı dallama sizinle taşşşşş*****ak geçerken, sizin takımınızla hala gurur duymanızdır..

    yurt dışına çıktığınızda, orada tanışacağınız ecnebi arkadaşlarınıza, türkiye'den galatasaray bileklikleri ve anahtarlıkları götürmektir; 2 gün önce takım rakipten fark yemiş ve onlar da bu durumu biliyor olsa da!

    daha orta okuldayken, kıt kanaat geçindiğiniz aylık harçlıklarınızı aylar öncesinden biriktirmeye başlayıp, 10 saat mesafenizde bulunan istanbul'a giderek o harçlıklarla aslanlarınızı çıplak gözle izlemektir!

    amma çok lamı cimi yapılmış, elbette başarı ve kazanç istenir; ama 6 maçta 3 beraberlik 3 yenilgi alınca, kötü gün taraftarı ne imparatoruna söver, ne futbolcusuna söver, ne başkanına söver, ne de taraftarına söver...
    (eleştirmek farklı şey, sonuna kadar eleştirilebilir her şey; burada yanlış anlaşılma olmasın..)

    cefa çekilir, sefa sürülür..

    uefa ve süper kupayı kazandığımızda sevinçten ağladığımız gibi, her yerde bunları anlattığımız gibi; kötü dönemlerde de takımın yanında durmasını bilmek zorundayız.. bu gerek kombine alarak olur, gerek lisanslı ürün alarak olur;
    maddi durumun yoksa da, üzerinde pazardan aldığın hagi formanla arkadaşlarının içinde duruşun yeter!

    biz bir camiayız, her sıkıntı yaşadığımızda bu görüşleri milyonlarca renktaşımızla paylaşmayacaksak eğer, kendimize galatasaraylı demeyelim..

    metin oktay'ın adını kirletmeyelim..
App Store'dan indirin Google Play'den alın