• 5
    (bkz: #1080862)

    ben kombine almadım/alamadım diye benden daha fazla mı söz hakkın var ? yada bir başka deyişle, kombine alamadım diye benim söz hakkım yok mu ?

    sen sevgilini karşılık bekleyerek sevebilirsin, kişiseldir, karşılık gelmezse ayrılırsın, 3 gün sonra unutursun. ama galatasaray'ı karşılık bekleyerek sevemezsin güzel kardeşim.

    bir takım başarılı olmak mecburiyetindedir, evet. bunun için para kazanıyorlar tonla, evet. ama olmayınca olmuyor. bunun için, başarılı olun lan diye hesap soramazsın. farzediyorum açarsın mail'ini kime hangi yetkiliye ne söylemek istiyorsan, kendince, mantık çerçevesi içerisinde anlatırsın fikrini.

    biz de bazen futbolcuya, başkana, hocaya eleştiri yapıyoruz sinir haliyle. sen ciddi ciddi düşünüp sakin kafayla yazmışsın belli. ama güzel kardeşim, bu tarz ortamlarda, başarılı olacaksınız, biz kombine aldık, atkı kaç para haberin varmı diyerek, içi boş sebeplerle, kitle oluşturup milleti galeyana getiremezsin hesap soracağım kisvesi altında.

    madem başarı bekliyorsun, gidersin barcelona kombinesi, atkısı, zımbırtısı alırsın, kimseye de hesap sormak derdine düşmezsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın