• 7
    herhangi bir paye almamasi gereken taraftardir.

    adam gibi taraftarsan, iyi organize olabiliyorsan, kulubunu maddi anlamda destekleyebiliyorsan zaten kulubun kotu gun gormez. onemli olan kulubunu kotu gunlere sokmamayi basarabilmektir. yoksa sen kulubune destek olma, hakkini savunma konusunda organize olma sonra elin adamlari gelsin kulubunun icine etsin, sonra kotu gunde biz hep burdayiiiizzzz diye cigir dur.

    gs markasi kullanin, store dan urun alin, hicbir sey yapamiyorsaniz dergiye abone olun diyoruz, halk dusmani ilan ediliyoruz. gercekler bunlar arkadaslar. dogrular bunlar... sen senede 100 tl civari parani ayiramiyorsan kulubune, bi dergi aboneligi ya da bi forma, bir tisort almiyorsan kotu gun taraftari olma bosver. zaten senin yuzunden kotu gun.

    burada kotu gun denilince maglubiyet, kume dusme filan anlasilmasin. bunlar olagan seyler, her kulubun basina gelir. takimin elinden geleni yapiyorsa olmuyorsa eyvallah. onun bile zevki bir baskadir. kotu gun ise 3 temmuz`dur misal. senin kulubun diktator tipli bir insan tarafindan oyuncal haline getirilmisse, dunyaya rezil olmussa ve sen buna engel olmayip tersine bu kotu gunleri yaratanlari savunuyorsan olumune.. yerler oyle kotu gun taraftarini. fenerlilere sorun onlardan buyuk kotu gun taraftari yok, cunku o donemde hep destek olmuslar baskanlarina. gel gor ki kotu gunu yaratan da kendileridir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın