• 20
    maç öncesi gündemi oluşturan, kıbrıs rum kesimi-türkiye çekişmesi, ülke puanı geyikleri , süper bir yalandan ibaret. arkadaş, geçen yıl tarih yazan apoel, bu yıl elendi erkenden. senin şampiyonlar liginde 1, uefa avrupa liginde de 1 takımın var. ael bu maçı alsa da alamasa da gruptan çıkması zor, fenerbahçe de bu maçı alsa da almasa da gruptan çıkacak mucize olmazsa. bu durumda bu iki ülke takımının birbirleriyle yapacağı maç mı daha fazla puan getiriyor, turu geçip avrupa'da devam etmek mi? rumların hiç bir türlü bizi geçme ihtimali yok, ama nedense basının gazıyla böyle bir hava yaratıldı.

    bayrak krizinin de aşılması güzel, zira kuzey kıbrıstaki fenerlilerin büyük bir işgüzarlığı vardı. can güvenliğini riske atmamak adına bayrak götürmeme kararı almıştı paşalar. madem öyle bir ortam var, adamların sizi dövmek için bayrağa falan ihtiyacı olmaz, gitmeyin bu kadar korkuyorsanız. ya da fener bayrağı da getirmeyin deseler, gömlekle tişörtle mi gidecektiniz maça sanki, ölümüne savunurdunuz takımınızı o zaman. polis sıkıntı çıkarırmış üst ararken, ulan polisin seni dövme hakkı mı var, seve seve korumak zorunda seni, kaldı ki pankart falan değil, ülkenin bayrağını götürüyorsun, yiyorsa korumasınlar seni. bugün göreceğiz, tribünde yunan, ermeni bayrakları, hatta pkk bezleri, atatürk'e hakaret pankartları olacak mı olmayacak mı? bir tek biz insancılız anasını satıyım..

    maça gelecek olursak, avrupada galatasaray olarak iyi sonuçlar alamadığımız bu dönemde, fenerin galibiyeti sonrası yapılacak muhabbetleri az çok tahmin ettiğim için, beter olsunlar diyorum. zaten kaos ortamındalar, bunu atlatmak adına önemli bir dönemdeler, rakipleri kim olursa olsun, kazanamamaları fena olmaz. zaten gruptan bir şekilde çıkacaklar..
App Store'dan indirin Google Play'den alın