2012-13 Türkiye Süper Lig 9.Hafta Maçı
19:00 Türk Telekom Arena
3 - 0
  • 5
    1 aydır içinde bulunduğumuz formsuzluğu, her ne kadar kazanamasak da 23 ekim 2012 galatasaray cfr cluj maçı ile geride bırakmış gibi gözüktük. takım, o zemine, rakibin maç boyu yarı sahamıza 3. adamı sokmamasına rağmen çok iyi mücadele etti, çabaladı. kayserispor önünde de hasret kaldığımız galibiyetin geleceğine inanıyorum. şampiyonlar ligi ne olur ne olmaz bilemiyoruz bu saatten sonra, ama ligde lideriz ve bunu kaybetmemek çok önemli. yoksa çıkacak muhabbetleri biliyoruz, hafta arası maç fazla geliyor, bilmem ne gibi şeyleri duymak istemiyorum takımım adına. geçtiğimiz yıllarda diğer rakiplerimiz bundan ağlarken hepimiz kızıyorduk, fatih terim zaten böyle bir bahaneyi söyleyecek bir adam değil, ama basında duymak dahi çok kötü olur.

    şu defanstaki şuursuzluğumuzu bu maç itibariyle çözsek ayrı güzel olacak. her maç kalemize gelen ilk top gol olmaya başladı, pozisyon bile değil. ortada hiç bir şey yokken gol yiyoruz, birinin bir yerlerine çarpıyor, biri ıskalıyor, kendi kalesine atıyor.. şampiyon bitirdiğimiz geçen sezonun ilk maçı olan ibb deplasmanında böyle düzensiz bir görüntü vermiştik, ondan beri ilk defa bu duruma düştük tekrar ve sene başından beri çıkamadık. yediğimiz bu basit golleri çıkaramayınca da baya puan kaybına uğradık. bireysel olarak hem defansımız, hem de kalecimiz gayet iyi, ama bir uyumsuzluk var.

    eboue, hamit ve melo'yu açıkçası bu maç kenara çeksek iyi olacak. tamam, çoğu oyuncumuz aynı anda formsuz durumda ama, bu adamlar sene başından beri nerdeyse maç kaçırmadı ve bir türlü istenen seviyeye gelemedi. geniş bir kadromuz var geçen yılın aksine, kullanalım artık geride kalan parçaları. stoper ikilisini bozmadan, semih-dany ile çıksak, son 2 maçtır gayet iyi gözüken riera ile devam etsek, yekta'ya, belki de ceyhun'a şans versek, belki küçük bir hareket kazanırız.

    rakibimiz de iyi durumda değil, yeni gelen antrenörleriyle ilk maçlarını da kaybettiler, açıkçası kadro olarak da baya yetersiz gözüküyorlar, farklı bir havayla oynayacakları kesin ama braga, cluj, eskişehirspor ya da romanya milli takımının yaptığından farklı bir şey yapmayacaklardır malesef. mühim olan erken bir gol bulabilmek sadece.
App Store'dan indirin Google Play'den alın