• 2634
    bu aralar kendini iyice kaybetmiş olan topluluktur.

    ağızlarından salyalar akıtarak istiklal'de fenere küfür ederler, metro'da fenere küfür ederler, statda futbolcuya küfür ederler, tribündeki kendi taraftarına küfür ederler...

    ben o küfür eden *zibidilerin nasıl bir psikolojileri var çok merak ediyorum. ulan gerizekalı yaratık hadi statda fenere küfür ediyorsun eyvallah da metro bir kamusal alan. yaşlısı var, kadını var, çocuğu var var oğlu var... neymiş orospuçocuuuuğuuuuuu genç fenerbahçelilermiş, neymiş yarramı ye fenermiş. nooldu amınakoyim orada küfür edince rahatladın mı, siktin mi fenerin anasını, genç fenerlileri bitirdin mi? sonra hıncal uluç galatasaray taraftarında fener kompleksi var deyince kızıyoruz. adam haklı kardeşim alakasız bir maçta iki kişi yan yana gelince fenere küfür etmeye başlıyorsan adam haklı. düşünsene bir kere senin annen, kardeşin v.s metroda ve onların gözlerinin içine bakarak birileri ana bacı dümdüz gidiyor. sen bunları kaldırabilir misin? bir de metroyu sallama zevzekliği var ki ona hiç bir açıklama yok. metronun raydan çıkmasıyla orada oluşacak kargaşayı, ezilecek, yaralanacak ve ölecek insanları düşünemiyorum bile.

    ben istanbul emniyet müdürü olsam, belediye başkanı olsam bu tip hareket yapanları anında alır hak ettikleri muameleyi yaparım. zira onlar ne statda maç izlemeyi ne metro ile yolculuk yapmayı hak etmiyorlar.

    bu yazdıklarım tabii ki sadece galatasaray taraftarı özelinde değerlendirilemez.

    bu ülkede taraftarlık denen müessesenin boku çıkmıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın